Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 23 2007

EUROMEDICA: Κατηγορίες που μένουν αναπάντητες

Δεν πρέπει να πανηγύρισαν ιδιαίτερα μια περασμένη Τρίτη τα ξημερώματα εκείνα τα στελέχη της Euromedica που έτυχε να βλέπουν στο Alter την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ”Κίτρινος Τύπος”.

Κι αυτό γιατί σε μια περίοδο όπου η εισηγμένη κινητοποιείται για να αντλήσει από τρίτους επενδυτές 100 εκατ. ευρώ (με ομολογιακό μάλλον παρά με αύξηση), η τηλεοπτική εκπομπή παρουσίαζε μια σειρά σοβαρών καταγγελιών που μιλούσαν για ”μαύρο χρήμα”.

Δηλαδή για έσοδα της εταιρίας για τα οποία δεν υπήρχαν παραστατικά και τελικά κατετίθεντο σε τραπεζικό λογαριασμό ιδιωτών.

Από την πλευρά μας, δεν είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε το βάσιμο των καταγγελιών που έγιναν στη δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Επιπλέον, κύκλοι της αγοράς υποστηρίζουν ότι ”είναι μια υπόθεση επιχειρηματικών διαφορών που ξεκινά από παλιά” και ότι ”το θέμα έχει κλείσει και δεν θα υπάρξει συνέχεια”.

Ωστόσο, μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η εισηγμένη Euromedica -τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο- δεν απάντησε στις τόσο σοβαρές καταγγελίες, προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι από την προπερασμένη Τρίτη έχουν περάσει μπόλικες ημέρες.

Γιατί; Απλώς επειδή, όπως λένε οι παραπάνω πληροφορίες, η υπόθεση ”δεν θα έχει συνέχεια”; Ή μήπως θεωρούν ότι οι επενδυτές δεν βλέπουν τηλεόραση;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v