Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 23 2014

Εξαγωγές στον... πλανήτη Άρη από τη MEVACO!

Εξαγωγές στον... πλανήτη Άρη από τη MEVACO!

Σε αγώνα εξωστρέφειας έχει επιδοθεί τα τελευταία χρόνια η εισηγμένη εταιρεία μεταλλικών κατασκευών MEVACO, προσπαθώντας είτε άμεσα, είτε μέσω ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων-πελατών της, να διοχετεύει τον όγκο των εργασιών της στις αγορές του εξωτερικού.

Και αυτό βέβαια δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση καθώς πέρα από τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας, η κρίση έχει αρχίσει να επηρεάζει και τις ξένες χώρες.

Σε κάθε περίπτωση, η... χάρη της MEVACO πρόκειται να φτάσει μέχρι και τον Άρη, καθώς έχει αναλάβει την κατασκευή δύο containers τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για διαστημικές έρευνες και το ένα εξ αυτών προορίζεται να φτάσει στο συγκεκριμένο πλανήτη.

Το ύψος της δουλειάς βέβαια δεν είναι μεγάλο, ωστόσο αποτελεί ενδεικτικό παράδειγμα της συνολικότερης προσπάθειας που καταβάλλουν πολλές ελληνικές επιχειρήσεις για να δράσουν κόντρα στη συγκυρία των τελευταίων ετών.

ΥΓ.: Η εισηγμένη θα ωφεληθεί σε περίπτωση που από το 2015 ξεκινήσει και πάλι να τονώνεται το ενδιαφέρον για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v