Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 23 2014

Σφηνάκια για Πανγαία και τα 500 εκατ. της Wind

Σφηνάκια για Πανγαία και τα 500 εκατ. της Wind

WIND: Στο προφίλ των μετόχων της απέδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Νάσος Ζαρκαλής, το γεγονός ότι οι εδώ και τέσσερα χρόνια ιδιοκτήτες της δεν είναι γνωστοί στην ελληνική αγορά, αλλά έχουν επιλέξει να στηρίζουν την επιχείρηση διακριτικά.

Στη διάρκεια του "CEO Summit" στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου Infocom ο κ. Ζαρκαλής σημείωσε ότι οι μέτοχοι της Wind που είναι από τα μεγαλύτερα διεθνή επενδυτικά κεφάλαια και από το 2010 απέκτησαν την εταιρεία, την έχουν στηρίξει απόλυτα, όχι με κεφάλαια, διότι η Wind είναι αυτάρκης, αλλά κυρίως δίνοντας στην ελληνική διοίκηση την ευελιξία να επενδύσει, να κάνει συνέργειες, να αλλάξει τελείως το επιχειρηματικό μοντέλο του οργανισμού.

Τα τελευταία 4 χρόνια η εταιρεία έχει παραγάγει 500 εκατ. ευρώ, από τα οποία οι μέτοχοι δεν έχουν πάρει ούτε 1 ευρώ. Οι επενδύσεις που έχουν γίνει της έχουν επιτρέψει να σταθεροποιήσει το μερίδιο αγοράς και τον τζίρο της, σημείωσε.

ΠΑΝΓΑΙΑ: Ολοκληρώθηκε η δημόσια πρόταση της Πανγαίας για την απόκτηση του συνόλου των τίτλων της MIG Real Estate. Έπιασε ποσοστό 93%, +11% δηλαδή από το ποσοστό που ήδη κατείχε.

Η διαδικασία του squeeze-out δεν αναμένεται να ακολουθηθεί σε αυτήν τη φάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v