Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 10 2007

Κάντε λιγάκι υπομονή!

Ρωτήθηκε από τις χρηματιστηριακές αρχές η διοίκηση των Ευρωσυμμετοχών για το πώς σχεδιάζει να εξέλθει του καθεστώτος επιτήρησης λόγω ανεπαρκών ιδίων κεφαλαίων και απάντησε ότι:

Πρώτον, το πρόβλημα οφείλεται στο ότι η τιμή της μετοχής της θυγατρικής Περσεύς έχει μειωθεί κατά την τριετία 2004-2006 από τα 3,54 στο 1,42 ευρώ.

Και δεύτερον, ότι ”η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα”.

Τώρα, αν εδώ και τόσο καιρό η διοίκηση δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος, είναι μάλλον απίθανο να το αντιμετωπίσει στο προσεχές μέλλον.



Ιδίως όταν από την 31η Δεκεμβρίου του 2006 έως και σήμερα η μετοχή του Περσέα έχει υποχωρήσει περαιτέρω από το 1,42 στο 1,14 ευρώ...

Εκτός τώρα από τους μετόχους των Ευρωσυμμετοχών, υπομονή καλούνται να κάνουν για μια ακόμη φορά και οι συνάδελφοί τους στα Κεραμεία Αλλατίνη, σχετικά με την περιβόητη, από τη δεκαετία του 1990, αξιοποίηση των ακινήτων τους.

Η διοίκηση της εισηγμένης δήλωσε ότι ”μέσα στην τρέχουσα χρήση θα αποφασιστούν οι οριστικοί σχεδιασμοί των αρμοδίων αρχών, που θα επιτρέψουν τη δρομολόγηση των εργασιών”.

Το σίριαλ όμως της αξιοποίησης δεν τελειώνει εκεί.

Μετά θα πρέπει να βρεθεί κατασκευαστική εταιρία που θα συνεργαστεί για την αξιοποίηση των ακινήτων (καθώς χρήμα προς επένδυση δεν υπάρχει) και μετά θα απαιτηθούν κάποια χρόνια μέχρι να γίνουν τα έργα και να αρχίσουν να αποφέρουν έσοδα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v