Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 12 2007

Ο Φούρναρης, ο Μυλωνάς και οι νέες περιπέτειες

Mάλλον... άδοξα έληξε για τον κ. Νίκο Κατσέλη η κόντρα με τον μέχρι πρότινος συνεταίρο του, την Αλλατίνη, για τον έλεγχο της Υιοί Κατσέλη, της εταιρίας δηλαδή που ίδρυσε μαζί με τον αδερφό του κ. Γ. Κατσέλη προ 30ετίας.

Την ώρα ακριβώς που ετοίμαζε την αντεπίθεσή του, έχοντας εξασφαλίσει προσωπικό δανεισμό για να βγάλει αγορές στο ταμπλό σε τιμή λίγο υψηλότερη από αυτή της δημόσιας προσφοράς (3,70 ευρώ), τον... πρόλαβαν οι καταιγιστικές εξελίξεις με τον ισολογισμό της εταιρίας.

Με τα κέρδη 2006 να βγαίνουν σημαντικά χαμηλότερα από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί, αλλά και την Ε.Κ. να εισηγείται στην EFG Telesis να υπάρξει αναθεώρηση της έκθεσής της προς το Δ.Σ. της Υιοί Κατσέλη, για το εύρος της δίκαιης τιμής, η αντεπίθεση του κ. Ν. Κατσέλη απέτυχε... πριν καν ξεκινήσει!

Πρόλαβε μεν να αγοράσει ένα πακέτο μετοχών (το 2,4% του μετοχικού κεφαλαίου), αλλά υπό το βάρος των νέων στοιχείων που προέκυψαν πέταξε... λευκή πετσέτα.

Η χθεσινή του δήλωση, με την οποία αποδέχεται τη δημόσια προσφορά της Αλλατίνη για το καλό της Υιοί Κατσέλη, παρότι λακωνική προβάλλει εμμέσως πλην σαφώς το ότι υποχρεώθηκε να αποδεχτεί τη δημόσια προσφορά.

Για το καλό της Υιοί Κατσέλη, των εργαζομένων και των μετόχων της πάντα.

Υπονοεί, επίσης, ότι δεν θα παραμείνει ούτε καν μέλος του Δ.Σ. της Υιοί Κατσέλη.

Διότι η αποστροφή ”εύχομαι και ελπίζω η εταιρία να συνεχίσει τη μέχρι σήμερα πορεία της και να διατηρήσει την ηγετική θέση που κατέλαβε και διατηρεί χάρη στις άοκνες προσπάθειες των εργαζομένων και της διοίκησής της” δηλοί αποχαιρετισμό.

Από κάποιον κακεντρεχή, δε, θα μπορούσε να διαβαστεί και ως... οιωνός κακών!

Λέτε να δούμε νέο... φούρνο στη γειτονιά;

Ο Φούρναρης και ο Μυλωνάς το έχουν ήδη συζητήσει. Οι Αυστριακοί όμως με την Αλλατίνη έχουν πάρε-δώσε...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v