Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 6 2015

Το φαβορί για την προεδρία του ΤΧΣ και το ραντεβού για την ΕΚ

Το φαβορί για την προεδρία του ΤΧΣ και το ραντεβού για την ΕΚ

ΤΧΣ- ΜΙΧΕΛΗΣ: Ο κ. Γ. Μιχελής ακούμε ότι περιλαμβάνεται μεταξύ αυτών που υπέβαλαν αίτηση ενδιαφέροντος για τη θέση του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου στο ΤΧΣ.

Η σχετική προθεσμία έληξε στις 20 Απριλίου και εκκρεμεί να συνεδριάσει η Επιτροπή Επιλογής για τον πρόεδρο και δύο ακόμη νέα μέλη για το Γενικό Συμβούλιο.

Ο διορισμός τους θα γίνει από το υπουργείο Οικονομικών με τη σύμφωνη γνώμη του EuroWorkingGroup.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γ. Μιχελής είχε προταθεί για διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας αλλά η καταλληλότητά του δεν εγκρίθηκε από τον SSM ενώ του είχε προταθεί και η προεδρία της Επιτροπής Παιγνίων την οποία δεν αποδέχθηκε.

Για τη θέση του προέδρου του ΤΧΣ πάντως είναι φαβορί....

 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ - ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Συνάντηση είχαν τη Δευτέρα 4 Μαίου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Κ. Μποτόπουλο.

Η συνάντηση, όπως μαθαίνουμε, διενεργήθηκε σε καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν επιδιώκει βίαιες αλλαγές στα πρόσωπα των ανεξάρτητων επιτροπών.

 

EUROBANK ASSET MANAGEMENT: Αλλαγή φρουράς στην Eurobank ΑΕΔΑΚ.

Ο κ. Γ. Κοντόπουλος διευθύνων σύμβουλος ως πρόσφατα της εταιρείας αποχώρησε, οδεύοντας στην UBS.

Τη θέση του παίρνει ο κ. Θεοφάνης Μυλωνάς, assistant general manager της διεύθυνσης Global Markets Trading της Eurobank.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v