Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 24 2007

MIG: Καλοκαιρινό πάρτι με γεύση από... Dubai

Πανταχού παρών ο Χαμαιλέων, έστω και καλοκαιριάτικα με τους περισσότερους να βρίσκονται ή σε διακοπές ή σε weekend εκτός άστεως, βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στο ”επινίκιο” πάρτι που οργάνωσε ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος σε παραλιακό κέντρο στον Άλιμο.

Ούτε πολιτικοί ούτε επώνυμοι απ’ αυτούς που φιγουράρουν στις κοσμικές στήλες ήταν εκεί. Μόνο εκείνοι που συνέβαλαν στο να πετύχει η μεγάλη αύξηση των 5,2 δισ. ευρώ της MIG.

Χαλαρά, απλά, χωρίς γραβάτες και κοστούμια, όλοι εκείνοι που αποτελούν την ”ομάδα” του ομίλου της Marfin μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν.

Παρών -έκπληξη- κι ο κ. Σαούντ Μπαλαουί, που την προηγουμένη είχε φτάσει για να μετάσχει στο Δ.Σ. της MIG κι αποφάσισε να μείνει και να γευτεί τη χαρά της ομάδας του.

Χαλαρός και γελαστός ο εκ Ντουμπάι επικεφαλής των αραβικών επενδυτικών κεφαλαίων που ήρθαν στη χώρα μας, μιλούσε με όλους και για όλα, καταφανώς ευχαριστημένος από τις εξελίξεις.

”Πολλοί έχουν φιλόδοξους στόχους και υψηλά οράματα”, ανέφερε σε μια στιγμή ο κ. Μπαλαουί, ”αλλά λίγοι ειναι εκείνοι που μπορούν να τα υλοποιήσουν. Ο Ανδρέας είναι στις εξαιρέσεις”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v