Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 26 2007

Η ”αχίλλειος πτέρνα” ευρέθη!

Η είδηση δεν αφορά το πλήθος, γιατί το πλήθος ΔΕΝ τον ξέρει.

Αφορά τους λίγους, βασικά επαγγελματίες τραπεζίτες (και... αναγνώστες μας), μια που αποτελεί επίλεκτο μέλος του διεθνούς συναφιού τους:



Ο κ. Αχιλλέας Μακρής, νυν μέλος του Executive Committee και Chief Investment Officer της JP Morgan, πρώην μέλος του Δ.Σ. της Marfin, πρώην γενικός διευθυντής της Dresdner Bank AG στο Λονδίνο και προηγουμένως υψηλόβαθμο στέλεχος της Dresdner Kleinworth Wasserstein και της Bankers Trust International (ουφ, εδώ τελειώνουμε με τους τίτλους) αποφάσισε χθες, έπειτα από πολύχρονη και βαθιά σκέψη (!), να εγκαταλείψει τον εργένικο βίο.

Kαι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, στο Δημαρχείο της Βούλας με την κ. Αλεξία Πετρίδη, αρχιτέκτονα, ένα κορίτσι μάλαμα που μένει, όπως κι αυτός, στο Λονδίνο κι απ’ ό,τι φαίνεται βρήκε την ”αχίλλειο πτέρνα” του.

Τέρμα η εργένικη ζωή, πες goodbye στην Ipanema beach, στην Ίμπιζα, στα κλαμπ του Λονδίνου και της Ν. Υόρκης, στον Πάνορμο και στο Super Paradise, αλλάζουν τα πράγματα πλέον...

Ο Χαμαιλέων εύχεται στο ζευγάρι κάθε ευτυχία, με την προτροπή στον γαμπρό ν’ αρχίσει να ”προπονείται” για την επόμενη φάση περνώντας πού και πού από την... Ψαρρού, το Καλό Λιβάδι, τις παιδικές χαρές, το Hyde Park και γενικά όλα εκείνα τα μέρη που εμπνέουν για... παιδάκια!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v