Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 11 2016

Οι... «μεγάλοι» κάνουν παιχνίδι και στη Θεσσαλονίκη

Οι... «μεγάλοι» κάνουν παιχνίδι και στη Θεσσαλονίκη

Καλή πορεία δεν είχαν μόνο τα εμπορικά κέντρα της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, όπως δείχνουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν προ ημερών από στελέχη της Alpha Αστικά Ακίνητα, το Mediaterranean Cosmos της Lamda Development κινήθηκε ανοδικά σε έσοδα, πωλήσεις καταστημάτων, αριθμό επισκεπτών και πληρότητα.

Η έκπληξη της χρονιάς θεωρείται το εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall, το οποίο συνέβαλε στην εγκατάσταση διεθνών και ελληνικών ομίλων, με την πληρότητα και την επισκεψιμότητα να κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μέσω του One Salonica έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα και η αυστριακή αλυσίδα πολυκινηματογράφων Cineplexx, με 8 αίθουσες.

Στις νέες εισόδους του λιανεμπορίου της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνονται και η δανέζικη Tiger, αλλά και η Hot Dog King στην εστίαση.

Στις αλλαγές της περασμένης χρονιάς ήταν και η μετακίνηση των Goody's από το ΙΚΕΑ στο retail park Florida 1, που ελέγχει ο διεθνής όμιλος Pradera. H τελευταία μίσθωσε και 1.600 τ.μ. στην JOOSK. H Prader λέγεται πως είχε επιχειρήσει όταν άρχισε η κρίση να αποχωρήσει από την Ελλάδα, χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα ελέγχει δύο retail parks σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (Village Shopping).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v