Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 5 2016

Η κινητικότητα Viohalco στα ακίνητα και οι υποσχέσεις στους ασφαλιστές

Η κινητικότητα Viohalco στα ακίνητα και οι υποσχέσεις στους ασφαλιστές

Viohalco: Εντείνει τις προσπάθειές του ο Όμιλος Viohalco για την όσο το δυνατόν αποδοτικότερη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του.

Έτσι, εκτός από την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων των δύο εμπορικών κέντρων (Λεωφόρος Κηφισού και Κορινθία) που διαθέτει και λειτουργεί, στα φετινά σχέδια εντάσσεται η ενοικίαση του ξενοδοχείου Athens Imperial στην Πλατεία Καραϊσκάκη (σχετικές επαφές είχαν ξεκινήσει από πέρυσι και συνεχίζονται), αλλά και των γραφείων επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Στο καθαρά μεταλλουργικό κομμάτι, οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για βελτιωμένες επιδόσεις, με ενδεικτικά τα παραδείγματα των Σωληνουργείων Κορίνθου και των Ελληνικών Καλωδίων.

 

Ασφαλιστές: Χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές η συνάντηση των εκπροσώπων του κλάδου με τον υπουργό Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για το ασφαλιστικό.

Αντίθετα, δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις από τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη ότι θα εξετάσει το φορολογικό του κλάδου, εντάσσοντας τους ασφαλιστές στο καθεστώς των μισθωτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v