Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 26 2007

Axon: Τι απαντήθηκε και τι δεν… απαντήθηκε

Προσεκτική πράγματι και άκρως διπλωματική ήταν η ανακοίνωση της Axon Συμμετοχών στο δημοσίευμα του euro2day, όχι τόσο γι’ αυτά που σχολίασε, όσο κυρίως για τα άλλα που ΔΕΝ σχολίασε.

Για παράδειγμα, δεν σχολίασε τις σκέψεις για δραστηριοποίηση στον κλάδο του νερού, τις οποίες είχε διαψεύσει προ διμήνου περίπου, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα, και πάλι, του euro2day.

Και πώς να διαψεύσει εκ νέου αφού γι’ αυτό μίλησε ο βασικός μέτοχος του εισηγμένου ομίλου στην πρόσφατη παρουσίαση στο Λονδίνο;

Άλλο παράδειγμα: Μίλησε και πάλι για το γνωστό επενδυτικό κεφάλαιο ύψους 100 εκατ. ευρώ σε συνεργασία με ξένους. Δεν απάντησε όμως στα του δημοσιεύματος, ότι υπάρχουν σκέψεις για να εισφερθεί στο ίδιο επενδυτικό κεφάλαιο και η εμπορική δραστηριότητα της ΑΒΥΤ, καθώς και τα ακίνητα του ομίλου Axon, ή ότι εξετάζεται το επενδυτικό αυτό κεφάλαιο να μετατραπεί σε ΑΕΕΑΠ.

Και τέλος, η απάντηση της Axon αναφέρθηκε σε ”υποτιθέμενη” αύξηση κεφαλαίου, λέγοντας ότι ”η εταιρία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ουδέποτε έχει προβεί σε παρόμοια ανακοίνωση, ούτε έχει ληφθεί σχετική απόφαση από τα αρμόδια εταιρικά όργανα”.

Σύμφωνοι. Ούτε παρόμοια ανακοίνωση έχει υπάρξει, ούτε έχει ληφθεί σχετική απόφαση από τα αρμόδια όργανα. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι μετά την επικείμενη δημιουργία του fund στα ακίνητα, σχετικά σύντομα θα δρομολογηθεί και αύξηση κεφαλαίου.

Να μας έχει ο Θεός καλά μέσα στο επόμενο εξάμηνο, για να δούμε μήπως με την ”υποτιθέμενη” αύξηση κεφαλαίου επαναληφθούν τα όσα συνέβησαν και με την υπόθεση του νερού…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v