Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 5 2016

«Σύννεφα» πάνω από το McArthurGlen στα Σπάτα

«Σύννεφα» πάνω από το McArthurGlen στα Σπάτα

Δυσάρεστες εξελίξεις βλέπουν κάποιοι για το εμπορικό κέντρο McArthurGlen Designer Outlet, από το οποίο συνεχίζουν να αποχωρούν μισθωτές και να κλείνουν χώροι.

Μπορεί μισθωτές όπως τα εκπτωτικά καταστήματα των Polo, Nike, Adidas και Nautica να στηρίζουν την επισκεψιμότητα του εμπορικού κέντρου, αλλά όσοι κυκλοφορήσουν -ειδικά στο δεύτερο όροφο- θα διαπιστώσουν πως κλείνουν ολοένα και περισσότερα καταστήματα.

Κάποια καταστήματα παραμένουν ανοικτά χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει πώς συνδυάζονται οι φανταχτερές βιτρίνες πανάκριβων ρούχων με τη μηδενική επισκεψιμότητα.

Σημειώστε πως ο δικτυακός τόπος της επενδυτικής εταιρείας Bluehouse, στην οποία ανήκει το εμπορικό κέντρο, καθώς και σειρά ακινήτων σε Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, δεν έχει εύκολο τρόπο επικοινωνίας, ώστε να εξακριβώσουμε αν ισχύουν οι σχετικές αρνητικές φήμες.

Τα ονόματα των στελεχών της Bluehouse δεν υπάρχουν πουθενά (κάποτε υπήρχαν...), ενώ η φόρμα επικοινωνίας δεν λειτουργεί.

Η επενδυτική εταιρεία έχει προχωρήσει τους τελευταίους μήνες σε σειρά πωλήσεων περιουσιακών στοιχείων σε Ρουμανία, Τσεχία και Ουγγαρία, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε αγορές στην Πολωνία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v