Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 1 2016

Το σκανάρισμα του ΤΧΣ και η «γρήγορη» κίνηση Βογιατζόγλου

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ: Ούτε ένα ευρώ απαίτηση από την αλυσίδα Μαρινόπουλος δεν έχει η εισηγμένη εταιρεία Βογιατζόγλου Systems, η οποία είχε προνοήσει από το 2012 να διακόψει οποιαδήποτε συνεργασία μαζί της και να εισπράξει το σύνολο των απαιτήσεών της.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η εισηγμένη διαθέτει σήμερα ισχυρή ρευστότητα (παρά τις πολλές επιστροφές κεφαλαίου και τα μερίσματα που έχει δώσει κατά το παρελθόν), την οποία μάλιστα θέλει να διατηρήσει ιδιαίτερα στην τρέχουσα -ιδιαίτερα δυσμενή, όπως τη θεωρεί- συγκυρία (φετινός στόχος η αποφυγή ζημιογόνου αποτελέσματος).

«Αποφασίσαμε φέτος να μη δώσουμε λεφτά στους μετόχους μας (παρά την πώληση μη λειτουργικού ακινήτου), προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με όσο το δυνατόν μικρότερη έκθεση προς το τραπεζικό σύστημα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Euro2day.gr ο πρόεδρος της εισηγμένης κ. Νίκος Βογιατζόγλου.

 

ΤΧΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: H Korn Ferry έτρεξε την αξιολόγηση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ μαζί με την αξιολόγηση των συνολικών δομών εταιρικής διακυβέρνησης.

Μετά την κατάθεση του πορίσματος της αξιολόγησης στον υπουργό Οικονομικών, τα μέλη που κρίνονται ως ανεπαρκή αναμένεται να υποβάλουν τις παραιτήσεις μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, όπως τους ζητήθηκε άτυπα από την Επιτροπή Επιλογής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v