Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 15 2007

IKA: Ο υπουργός, ο υποδιοικητής και ο... γαμπρός

Αν και η στήλη απεχθάνεται την πολιτική (τουλάχιστον όπως διαδραματίζεται στην Ελλάδα), εντούτοις σήμερα κάνει μια εξαίρεση για να επισημάνει το κακόηχο και ”αχώνευτο” της πληροφορίας που μόλις έφτασε στ’ αφτιά της.

Ζητήθηκε, μαθαίνουμε, η παραίτηση του υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Κυρζόπουλου, του αρχαιότερου και εμπειρότατου στελέχους του οργανισμού, έπειτα απο ”πιέσεις” του προϊστάμενου υπουργού κ. Μαγγίνα.

Άνθρωπος που ποτέ δεν έχει δώσει λαβή για οιοδήποτε αρνητικό σχόλιο ή ακόμα και υπονοούμενο ο κ. Κυρζόπουλος κουβαλάει ένα ”βάρος” που όπως λένε οι κακές γλώσσες, δεν μπορεί να το ανεχθεί ο προϊστάμενός του υπουργός:

Ο γαμπρός του κ. Κυρζόπουλου, ο κ. Σπήλιος Λιβανός, εξελέγη στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τον υπουργό, την Αιτωλοακαρνανία, στην τρίτη θέση με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. (ο κ. Μαγγίνας στην πρώτη).

Οπότε υιοθετώντας την παλαιά πρακτική (παλαιοκομματική, θα λέγαμε) που λέει ”φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά”, ο κ. Μαγγίνας δεν θα ’θελε ο ”ανταγωνιστής” του στο ψηφοδέλτιο να έχει πρόσβαση στις ”δυνατότητες” του πεθερού του να του κάνει... ρουσφέτια.

Κι έτσι, ”πάει” από το ΙΚΑ ο κ. Κυρζόπουλος διότι είχε την… ατυχία ο γαμπρός του να βγει βουλευτής!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v