Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 24 2016

Απαξίωση στο Τατόι αλλά... «γλίτωσε από τα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ»

Απαξίωση στο Τατόι αλλά... «γλίτωσε από τα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ»

Προ διετίας μαθαίναμε εν μέσω πανηγυρισμών πως το πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι «γλιτώνει από τα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ».

Μάλιστα, θα μετατραπεί σε «ένα πρότυπο πάρκο ανάδειξης της ελληνικής οινοποιίας, στο οποίο θα αναπτυχθούν boutique hotelσ, μουσεία, εστιατόρια κ.λπ., σε μια επένδυση 100 εκατ. ευρώ.

Τι έχει γίνει από τότε; Όπως γράφει ο πρόεδρος του «Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοioυ», «κτίρια εξαφανίζονται από τοn χάρτη, έχουν σπάσει όλα τα προστατευτικά που είχαν μπει πριν δύο χρόνια από το Υπουργείο Πολιτισμού στα ανοίγματα κτιρίων, έχουν παραβιάσει την πόρτα του ιστορικού ξενοδοχείου “Το Τατόιον” και κλέβουν ανενόχλητοι έπιπλα και άλλα χρηστικά αντικείμενα που βρίσκονται εκεί».

Επίσης, «τα γκαράζ έχουν γκρεμιστεί από πέρυσι, με αποτέλεσμα να έχουν καταπλακώσει αυτοκίνητα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε εδώ και ένα χρόνο να αντιμετωπίσει την κατάσταση, παρόλο που έχουμε ενημερώσει πολλές φορές το Υπουργείο Πολιτισμού. (…).

Έχουν ρημάξει το οινοποιείο και κλέβουν ανενόχλητοι όσα μπουκάλια έχουν απομείνει στο εμφιαλωτήριο. Έχουν σπάσει το παράθυρο στο διευθυντήριο και είναι ζήτημα χρόνου πότε θα μπουκάρουν μέσα για να κλέψουν ό,τι έχει απομείνει από το αρχείο του κτήματος».

Αφού «γλίτωσε» από το ΤΑΙΠΕΔ, όλα τα αντέχουμε!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v