Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 10 2017

Το deal των 180 εκατ. στη Βουλγαρία και τα μεγαβάτ της ΤΕΡΝΑ

Το deal των 180 εκατ. στη Βουλγαρία και τα μεγαβάτ της ΤΕΡΝΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Στην πώληση του εμπορικού κέντρου The Mall στη Σόφια έχει συμφωνήσει η επενδυτική εταιρεία Assos Capital η οποία ιδρύθηκε προ δεκαετίας με κεφάλαια και του εφοπλιστή Βίκτωρ Ρέστη.

Την Παρασκευή, πάντως, έγινε γνωστό πως ο φερόμενος ως αγοραστής, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Βουκουρεστίου New Europe Property Investments (NEPI), κατέθεσε αίτημα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Βουλγαρίας για την έγκριση της συμφωνίας.

Επισήμως, πάντως, η διοίκηση της NEPI δεν έχει προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση.

Στον βουλγαρικό Τύπο αναφέρεται, πάντως, πως η συναλλαγή θα προσεγγίσει τα 180 εκατ. ευρώ. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει επιφάνεια 73.000 τετραγωνικών μέτρων για τη φιλοξενία 200 καταστημάτων.

Η επενδυτική εταιρεία NEPI είναι νοτιοαφρικανικών συμφερόντων και διαθέτει 15 εμπορικά κέντρα στη Ρουμανία, ένα στη Σερβία και ένα στην Κροατία.

 

TEΡΝΑ: Η Ήρων Θερμοηλεκτρική, εταιρεία συνδεδεμένη με τον όμιλο ΤΕΡΝΑ, διπλασίασε την ισχύ της άδειας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που κατέχει, από 250 σε 500 μεγαβάτ. Τον διπλασιασμό της ισχύος ενέκρινε με απόφασή της η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v