Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 10 2017

Οι προσφορές για ΕΤΕ Κύπρου και το τσεκάρισμα των αποδοχών στην Πειραιώς

Οι προσφορές για ΕΤΕ Κύπρου και το τσεκάρισμα των αποδοχών στην Πειραιώς

ΕΤΕ-ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Προβληματισμός μαθαίνουμε ότι επικρατεί στην Αιόλου, για το ύψος και την ποιότητα των τριών δεσμευτικών προσφορών που υποβλήθηκαν για την Εθνική Tράπεζα Κύπρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και η καλύτερη, σε οικονομικούς όρους, προσφορά (σ.σ. την υπέβαλε εταιρεία κουβεϊτιανών συμφερόντων) δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του πωλητή. Μένει να φανεί αν ανακηρυχθεί πλειοδότης ή ο διαγωνισμός κηρυχθεί άγονος και επαναληφθεί η διαδικασία σε εύθετο χρόνο.

ΥΓ. Προσφορές υπέβαλαν επίσης η κοινοπραξία Atlas Elements και η Holding M. Sehnaoui SAL (HMS), η οποία ελέγχει πλέον την Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου (ΤΠΚ).

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ: Διορθωτικές παρεμβάσεις στο σύστημα αποδοχών της τράπεζας εξετάζει η διοίκηση της Πειραιώς. Πρόκειται για επίσημη αναφορά καθώς περιλαμβάνεται στις ενέργειες μεγιστοποίησης της απόδοσης του Δ.Σ., που αναφέρει στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της η τράπεζα.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι η τράπεζα έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή βελτιωτικές ενέργειες σε ανταπόκριση των ευρημάτων της αυτοαξιολόγησης. Στο παραπάνω πλαίσιο «εξετάζονται διορθωτικές παρεμβάσεις στο σύστημα αποδοχών, λαμβανομένων, ωστόσο, υπόψη των περιορισμών που θέτει το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο».

Επιπρόσθετα, γίνεται ήδη επεξεργασία της μέχρι τώρα εφαρμοζόμενης πολιτικής προγραμματισμού διαδοχής των ανώτερων διοικητικών στελεχών. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v