Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 21 2017

Η αναδιάρθρωση της Pharmathen και η συγχώνευση ΑΤΕ- Ergo

Η αναδιάρθρωση της Pharmathen και η συγχώνευση ΑΤΕ- Ergo

Pharmathen- αναδιάρθρωση: Σε αναδιάρθρωση της δομής του προχώρησε ο όμιλος Pharmathen κατά τους πρώτους μήνες της τρέχουσας χρονιάς μετά την απόφαση της διοίκηση να διακόψει το τμήμα πωλήσεων προς τον τελικό καταναλωτή (B2C).

Έτσι, συστάθηκε μια νέα εταιρεία συμμετοχών στην Κύπρο (σ.σ Pharmathen Hellas Cyprus Ltd) η οποία είναι κατά 100% θυγατρική της Holding 4 UK.

Στην κυπριακή εταιρεία μεταβιβάσθηκε το ποσοστό που κατείχε η Pharmathen Investment Group ( PIG) στην Φαρματέν Ελλάς ΑΕΒΕ έναντι 13,7 εκατ. ευρώ.

Επιπρόσθετα πωλήθηκε σε τρίτο ( σ.σ Pharmaestia), στις 11 Απριλίου, το ποσοστό που κατείχε η PIG στη Libytec SA.

Τέλος υπήρξε εκχώρηση της τοπικής αντιπροσώπευσης των μη μεταβιβάσιμων αδειών από τη ΦΑΡΜΑΤΕΝ ΑΒΕΕ στη ΦΑΡΜΑΤΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ με τη τελευταία να αναλαμβάνει τα σχετικά κόστη διάθεσης του clawback και του rebate

 

Αγροτική Ασφαλιστική- Ergo: Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η νομική διαδικασία απορρόφησης των Αγροτική Ασφαλιστική και Ergo Ζωής από την Ergo Ζημιών.

Τον περασμένο Ιούνιο το σχέδιο σύμβασης απορρόφησης εγκρίθηκε από τα Δ. Σ των τριών εμπλεκόμενων εταιρειών. Η λειτουργική ενοποίηση έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v