Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 26 2017

Γιατροί και κλινικές «βράζουν» με τον ΕΟΠΥΥ

Γιατροί και κλινικές «βράζουν» με τον ΕΟΠΥΥ

Μπαράζ αντιδράσεων έχει εκδηλωθεί από τους ιδιώτες παρόχους υγείας εναντίον του ΕΟΠΥΥ, σχετικά με τον τρόπο συμψηφισμού που επιχειρείται στις μεταξύ τους υποχρεώσεις.

Ενδεικτικές είναι οι διαμαρτυρίες των γιατρών, που καλούνται να συμφωνήσουν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες ένα ποσό που δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί, που δεν περιλαμβάνει τόκους υπερημερίας και που πέραν αυτού, δεν θα μπορούν να εγείρουν οποιαδήποτε άλλη απαίτηση στο μέλλον.

Την ίδια ώρα, αντίστοιχο excel προς συμψηφισμό ήρθε και στις ιδιωτικές κλινικές, οι οποίες καλούνται μέσα σε λίγες ημέρες να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση αποδοχής συμψηφισμού των οφειλών μόνο για τα έτη 2014 και 2015, παραιτούμενοι από κάθε άλλη ένδικη διεκδίκηση.

Για τα έτη 2012-2013 ο ΕΟΠΥΥ υποστηρίζει ότι δεν οφείλει τίποτε, βάσει συμψηφισμού που έκανε μόνος του…

ΑΛΟΥΜΥΛ: Συνδιοργανωτής με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) στην ημερίδα με θέμα «Ενεργειακή και Αισθητική Αναβάθμιση Ξενοδοχειακών Έργων» ήταν ο εισηγμένος Όμιλος ΑΛΟΥΜΥΛ.

Η ημερίδα αποσκοπούσε στην ενημέρωση των ξενοδόχων και άλλων επαγγελματιών για τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των εξειδικευμένων αρχιτεκτονικών λύσεων, σε μια περίοδο όπου ο κυπριακός τουρισμός σημείωσε φέτος νέο ιστορικό ρεκόρ και που ο εισηγμένος μεταλλουργικός όμιλος έχει ιδιαίτερη ανάγκη την αύξηση των εκτός Ελλάδας πωλήσεών του.




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v