Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 13 2017

Η πώληση της Αλβανίας από την Εθνική και το ενδιαφέρον για Ντυνάν

Η πώληση της Αλβανίας από την Εθνική και το ενδιαφέρον για Ντυνάν

ΕΤΕ-ΑΛΒΑΝΙΑ: Στην τελική φάση του έχει εισέλθει ο διαγωνισμός πώλησης της θυγατρικής που διατηρεί στην Αλβανία η Εθνική Τράπεζα.

Οι δεσμευτικές προσφορές έχουν κατατεθεί, έχει επιλεγεί η προτιμητέα και διεξάγονται συζητήσεις με τον επενδυτή, πριν πέσουν οι υπογραφές.

Και μια και πιάσαμε τη γείτονα χώρα, ακούμε πως άλλη μια εισηγμένη ετοιμάζεται να πουλήσει την εκεί δραστηριότητά της. Οι συζητήσεις με τον επενδυτή είναι προχωρημένες και οι εξελίξεις στον όμιλο πιεστικές.

Άντε να δούμε ποιος από τους δύο θα κλείσει τη συναλλαγή πρώτος…

 

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Τρίβουν τα χέρια τους στην Τράπεζα Πειραιώς, λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος που προκαλεί η υπόθεση «Θεραπευτήριο Υγεία» για όλο τον κλάδο των γενικών κλινικών.

Η πρόταση της Apostolopoulos Holdings έφερε μπροστά τις εξελίξεις, επισπεύδοντας την εκδήλωση ενδιαφέροντος από όσους ποντάρουν στην αναδιάρθρωση του κλάδου.

Η Πειραιώς, πέραν από μέτοχος της MIG και μεγαλοπιστωτής του ομίλου, ελέγχει μέσω της Ημιθέα το Ερρίκος Ντυνάν, που πρέπει να πουλήσει, με βάση το πλάνο αναδιάρθρωσης, ως τα μέσα του 2018.

Παρότι το ενδιαφέρον για το Ντυνάν έχει αυξηθεί κατακόρυφα, ο σχεδιασμός για διαγωνισμό πώλησης δεν αλλάζει. Όποιος το θέλει, θα πρέπει να «μπιντάρει» μέσω της διαγωνιστικής διαδικασίας. Ακόμη και αν σκοπεύει να το δωρίσει εν συνεχεία στο Δημόσιο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v