Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 18 2018

Το ταξίδι Παναγιωτάκη στην Κύπρο και οι γαλάζιοι… εμφύλιοι

Το ταξίδι Παναγιωτάκη στην Κύπρο και οι γαλάζιοι… εμφύλιοι

ΔΕΗΤο know how της απελευθέρωσης της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας επιδίωξε να μεταφέρει στην Κύπρο ο πρόεδρος της ΔEH Εμμανουήλ Παναγιωτάκης.

Ήταν χθες προσκεκλημένος σε δεξίωση της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (κρατική εταιρία) για τους 100 μεγαλύτερους πελάτες-επιχειρήσεις της. Ο επικεφαλής της ΔEH μετέφερε, όπως πληροφορούμαστε, την εμπειρία που βιώνει η εταιρία με το άνοιγμα του ανταγωνισμού, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να δώσει τα φώτα… στις αντίστοιχες μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης.

Πάντως, πέραν των διαπιστώσεων και παραθέσεων στοιχείων και γεγονότων, το ταξίδι του κ. Παναγιωτάκη στην Κύπρο, deal δεν έκρυβε… 

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ. Εσωκομματικές έριδες και τοπικούς «εμφυλίους» έχουν αρχίσει ήδη να προκαλούν οι προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, που είναι προγραμματισμένες για τις 13 Μαΐου.

Από αυτές θα αναδειχθούν οι νέοι πρόεδροι και τα διοικητικά συμβούλια στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος, ωστόσο το κλίμα σε κάποιες περιπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από πολωτικό. Οι περισσότεροι από τους νυν προέδρους θα είναι ξανά υποψήφιοι, την ίδια ώρα όμως που τη θέση αυτή σε αρκετές περιοχές γλυκοκοιτάζουν και άλλα στελέχη, με τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις -ακόμα και με κτυπήματα κάτω από τη ζώνη- να… δίνουν και να παίρνουν.

Στην Πειραιώς παρακολουθούν με προσοχή τα γεγονότα και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει οι κατευναστικές παρεμβάσεις από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Αλλού το πετυχαίνει, αλλού όμως τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν…

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v