Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 29 2018

Ο δικαστικός αγώνας της Βωβός και τα σχέδια για ακίνητα

Ο δικαστικός αγώνας της Βωβός και τα σχέδια για ακίνητα

Επιμένει η διοίκηση της Μπ. Βωβός στη διεκδίκηση 475 εκατ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο για την ακύρωση της διπλής ανάπλασης σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Βοτανικό, παρά το γεγονός πως η αγωγή απορρίφθηκε πρόσφατα για τυπικούς λόγους, όπως υποστηρίζει.

Η απόφαση του Εφετείου, όπως είπε η οικογένεια Βωβού στη χθεσινή συνέλευση, ήταν αρνητική επειδή η μεν Μπ. Βωβός είχε εκχωρήσει την απαίτησή της στην Alpha Bank μέσω της συμφωνίας εξυγίανσης, η δε τράπεζα εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να υποβάλει κύρια παρέμβαση χωρίς ο δικηγόρος της να έχει το απαιτούμενο καταστατικό. Ετσι το δικαστήριο απέρριψε την παρέμβαση της τράπεζας και την έφεση της Μπ. Βωβός. 

Η αγωγή κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 και μετά την αρνητική απόφαση του Εφετείου υπάρχει προθεσμία δύο μηνών για επανέγερσή της.

Στο ΣτΕ έχει κολλήσει και η πλήρης ανάπτυξη του ακινήτου στη Λεωφόρο Κηφισίας 111 και Σίνα στο Μαρούσι.

Αντί για την επέκταση του κτιριακού συγκροτήματος, ο όμιλος επιδιώκει την αποπεράτωση του υφιστάμενου κτίσματος. Θα αναπτυχθούν 4 υπόγεια, ισόγειο 750 μέτρα και 1ος όροφος 750 μέτρα, ενώ μελλοντικά  θα αναπτυχθεί ο 2ος και 3ος όρος, επιφάνειας 1.500 μ.

Οσο για το ακίνητο στον Πόρο, που δεν έχει μεταβιβαστεί στις τράπεζες, η διοίκηση υποστηρίζει πως υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v