Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 30 2018

Η αποχώρηση Κούτρα από Ελλάκτωρ και τα νέα σχέδια

Η αποχώρηση Κούτρα από Ελλάκτωρ και τα νέα σχέδια

Αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, η Τετάρτη είναι η τελευταία ημέρα του Δημήτρη Κούτρα στην Ελλάκτωρ, καθώς οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει να αδειάζουν το γραφείο του ιστορικού στελέχους της κατασκευαστικής αγοράς.

Ο Δημ. Κούτρας έχει ήδη καταθέσει στην πλευρά Καλλιτσάντση, που επικράτησε στη διαμάχη για τη διοίκηση του ομίλου, πρόταση για την απόκτηση του 49% της ΑΚΤΩΡ, παράλληλα με το management. Η πρόταση, που δεν έγινε αποδεκτή, επέτρεπε, κατά την πλευρά Κούτρα, στον ίδιο να παραμείνει στον όμιλο με αυτονομία και ταυτόχρονα τα αποτελέσματα της ΑΚΤΩΡ να ενοποιούνται από την Eλλάκτωρ. 

Ο κ. Κούτρας εμφανίζεται τώρα αποφασισμένος να προχωρήσει την επένδυση στα μεταλλεία χρωμίου στα Γρεβενά που σχεδιάζει εδώ και χρόνια. Παράλληλα, όμως, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τον τρόπο που θα επιλέξει να παραμείνει στην αγορά κατασκευών.

Μπορεί να υποστηρίζει πως «είναι μεγάλος για μια νέα αρχή», αλλά ταυτόχρονα ολόκληρη η αγορά γνωρίζει πως δεν θα περάσει στην αποστρατεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v