Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 24 2018

Σφηνάκια για ΕΛΤΡΑΚ και αλλαγές γενικών διευθυντών σε ΣΜΕΧΑ-Συνεγγυητικό

Σφηνάκια για ΕΛΤΡΑΚ και αλλαγές γενικών διευθυντών σε ΣΜΕΧΑ-Συνεγγυητικό

ΕΛΤΡΑΚ: Μετά τις περυσινές αποφάσεις της ΕΛΤΡΑΚ για διανομή κεφαλαίων-μαμούθ στους μετόχους της εισηγμένης, στη φετινή επικείμενη τακτική γενική συνέλευση της 10ης Σεπτεμβρίου θα προταθεί η μηδενική διανομή μερίσματος, ενώ παράλληλα θα ζητηθεί η έγκριση για καταβολή 305 χιλιάδων ευρώ σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου προερχόμενα από φορολογητέα κέρδη.

Στα φετινά αξιοσημείωτα της ΕΛΤΡΑΚ περιλαμβάνεται και η αποχώρηση (συνταξιοδότηση) του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γεωργίου Κόλλια που συνέβαλε δραστικά προκειμένου η εισηγμένη να ξεπεράσει με επιτυχία τις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Κόλλιας αντικαταστάθηκε από την Παρασκευή Πολίτη -ανιψιά του βασικού μετόχου κ. Αναστάσιου Πολίτη- η οποία είχε εισέλθει στο ΔΣ της ΕΛΤΡΑΚ προ δωδεκαμήνου.

 

ΣΜΕΧΑ-ΣΥΝΕΓΓΥΗΤΙΚΟ: Η γενική διευθύντρια του ΣΜΕΧΑ κα Δήμητρα Κατσαρού αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση στο Συνεγγυητικό Κεφάλαιο, απ’ όπου είχε αποχωρήσει προ διμήνου η κα Αικατερίνη Πουλοπούλου.

Παράλληλα, τη θέση της κας Δήμητρα Κατσαρού στο ΣΜΕΧΑ θα καλύψει η κα Ελευθερία Αγλαδιανάκη, προερχόμενη από το χρηματιστηριακό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v