Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 7 2018

Θα εμφανιστεί η «Εθνική Ελλάδος» στις κατασκευές;

Θα εμφανιστεί η «Εθνική Ελλάδος» στις κατασκευές;

KATAΣΚΕΥΕΣ: Λογικές θεωρούν στην αγορά κατασκευών τις συνεχείς παρατάσεις στον διαγωνισμό για την κατασκευή του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο τμήμα Χανιά - Ηράκλειο, που θα κατασκευαστεί με σύμβαση παραχώρησης, ύψους άνω του ενός δισ. ευρώ.

Παράταση υπήρξε και για το τμήμα Χερσόνησος - Νεάπολη που θα κατασκευαστεί με ΣΔΙΤ, ύψους περί τα 250 εκατ. ευρώ. Οπως εξηγούν, πρόκειται για το πρώτο μεγάλο έργο με σύμβαση παραχώρησης που προχωρά από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολο για την προσέλκυση κεφαλαίων.

Συνεπώς δικαιολογούν τη δεύτερη κατά σειρά παράταση που έδωσε το υπουργείο Υποδομών, καθώς οι προσφορές δεν θα υποβληθούν στις 28 Σεπτεμβρίου αλλά στις 8 Οκτωβρίου.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες χρειάστηκαν αλλαγές και στο τεύχος του διαγωνισμού, με την ελπίδα πως θα υπάρξει ενδιαφέρον από περισσότερους ομίλους.

Λέτε να εμφανιστεί και η περίφημη «Εθνική Ελλάδος στις κατασκευές»; Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

 

ALPHA BANK: Στην Egon Zehnder Λονδίνου ανατέθηκε από την τράπεζα η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας.

Η διαδικασία κινείται μετά την πρόθεση του νυν CEO Δ. Μαντζούνη να αποχωρήσει από τη θέση του. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v