Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 10 2018

Η έκπληξη για Ερρίκος Ντυνάν και η πώληση του Κτήματος Μέρλιν

Η έκπληξη για Ερρίκος Ντυνάν και η πώληση του Κτήματος Μέρλιν

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: Τουλάχιστον έκπληξη προκάλεσε σε ενδιαφερόμενους επενδυτές για το Ερρίκος Ντυνάν η επιλογή του πρωθυπουργού να αναφερθεί από το βήμα της ΔΕΘ στον στόχο ένταξης του νοσοκομείου στο δημόσιο σύστημα περίθαλψης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση.

Η αναφορά, δε, ότι το Ερρίκος Ντυνάν ήταν του Δημοσίου «και σχεδόν εκλάπη», εντείνει το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί εδώ και καιρό ότι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι, πλην του Ιδρύματος Ωνάση, θα βρουν μπροστά τους σημαντικά θέματα.

Μένει να φανεί αν το παραπάνω κλίμα θα έχει επίπτωση στον αριθμό των δεσμευτικών προσφορών που πρέπει να κατατεθούν στις 15 Οκτωβρίου.

 

ALPHA BANK: Άλλο ένα περιουσιακό στοιχείο που πέρασε στην κατοχή τους πριν από 10 χρόνια από την ΑΕΓΕΚ (ΚΟ) - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΟΧΗΣ" href="http://www.euro2day.gr/QuotesDetail.aspx?q=7">ΑΕΓΕΚ ετοιμάζονται να πωλήσουν Πειραιώς και Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται στις οικονομικές καταστάσεις της Alpha Bank, οι δύο τράπεζες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώληση του Κτήματος Μέρλιν στην Κέρκυρα.

Οι δύο τράπεζες ελέγχουν το κτήμα έκτασης 608 στρεμμάτων, μέσω της εταιρείας APE Fixed Assets Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v