Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 4 2018

Ενός κακού… μύρια έπονται για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Ενός κακού… μύρια έπονται για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Δεν έφταναν στην οικογένεια Κουτσολιούτσου οι -κάθε είδους- περιπέτειες με την υπόθεση των Folli Follie, ήρθε και ο… «Ξενοφώντας» για να γκρεμίσει το παλιό αρχοντικό επί των οδών Καποδιστρίου και Σκαρίμπα στην Ιτέα.

Όπως γράφει ο τοπικός Τύπος -παραθέτοντας και σχετικές φωτογραφίες (Δείτε εδώ και εδώ)-, το εγκαταλελειμμένο παλιό αρχοντικό, που είχε κριθεί διατηρητέο, ήταν ιδιοκτησίας της ευρύτερης οικογένειας Κουτσολιούτσου.

 

ΔΕΔΔΗΕ: «Ρεύμα» έχει τελικά η θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Ως γνωστόν, το πόστο παραμένει κενό μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιωτική εταιρία που ανέλαβε για λογαριασμό της ΔEH (μητρικής εταιρίας του ΔΕΔΔΗΕ) να κάνει την προκήρυξη έλαβε 60 με 70 βιογραφικά. Από την πλειάδα αυτών των προσώπων φαίνεται να έχουν προεπιλεγεί πέντε με έξι. Κι ανάμεσα από αυτούς θα γίνει η τελική επιλογή.

Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, πέρα από τη διοίκηση της ΔEΗ, που ως κύριος και μοναδικός μέτοχος του Διαχειριστή θα κληθεί να αποφασίσει, το θέμα παρακολουθεί διακριτικά και το υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v