Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 18 2018

Πώς ακυρώθηκε το τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Γιούνκερ

Πώς ακυρώθηκε το τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Γιούνκερ

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Νέα Δημοκρατία για την ακύρωση του ραντεβού του κ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Η επίσημη εξήγηση που δόθηκε από τη βοηθό του Μαργαρίτη Σχοινά ήταν το βεβαρημένο πρόγραμμα του κ. Γιούνκερ, που αναγκάστηκε να ακυρώσει το ραντεβού και με τον Μπιλ Γκέιτς (λες και έχει την ίδια βαρύτητα). Αλλες «πηγές» σε άλλα μέσα έλεγαν ότι ο κ. Γιούνκερ είχε έκτακτο ραντεβού με την Τερέζα Μέι για το Brexit. Ελα όμως που τα πράγματα δεν είναι έτσι και υπάρχουν αποδείξεις!

Εμείς το γράψαμε από την Παρασκευή ότι το ραντεβού μπήκε «με το ζόρι» και λίγο εμβόλιμα από ανθρώπους του γραφείου του προέδρου της Κομισιόν που είναι σε ανοικτή γραμμή με τη ΝΔ.

Λογάριαζαν όμως -για ακόμα μια φορά- χωρίς τον ξενοδόχο. Ο κ. Γιούνκερ, χθες, όχι μόνο είδε τον Μπιλ Γκέιτς, αλλά υπάρχει και το ανάλογο οπτικοακουστικό υλικό της συνάντησης στο κανάλι EBS. Την Τερέζα Μέι την είδε στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος, ενώ το πρωί έγινε κανονικά η συνεδρίαση του Κολεγίου των Επιτρόπων.

Με άλλα λόγια, ο κ. Γιούνκερ και χρόνο είχε να τα πει με τον Μπιλ Γκέιτς και το timeline της συνάντησής του με τη Μέι δεν είχε καμία σχέση με την ώρα του ραντεβού του με τον κ. Μητσοτάκη. Απλά, όπως μαθαίνουμε, ο κ. Γιούνκερ έστειλε έτσι μήνυμα και «εντός» (στο γραφείο του, που του βάζουν εμβόλιμα ραντεβού άνευ συνεννόησης) και «εκτός».

Και ο νοών νοείτω...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v