Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 13 2018

Τα ταξίδια του γ.γ. Λιμένων και η... περίεργη χορηγία

Τα ταξίδια του γ.γ. Λιμένων και η... περίεργη χορηγία

Εντύπωση είχε προκαλέσει προ μηνών η χρηματοδότηση των επαγγελματικών ταξιδιών του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του υπουργείου Ναυτιλίας από τον προϋπολογισμού του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.Η.)!

Από τον προϋπολογισμό του Ο.Λ.Η. -που υπάγεται στο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων- είχαν καλυφθεί τα έξοδα για συμμετοχή του κ. Χρ. Λαμπρίδη τόσο σε συνέδριο στην Ηγουμενίτσα όσο και σε συνέδριο στο Μαυροβούνιο.

Οι γνωρίζοντες, βέβαια, συνδέουν τις κινήσεις καλής θέλησης από πλευράς του οργανισμού με τα παζάρια που βρίσκονται σε εξέλιξη για το ποια τμήματα (π.χ. μαρίνα, εμπορευματικός σταθμός, κρουαζιέρα) θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες. Και στην Ηγουμενίτσα δεν θέλουν να παραχωρήσουν τις δύο μαρίνες και ας θεωρούνται «φιλέτα» λόγω Ιονίου και τουριστικής κίνησης.

Συνεπώς θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με το υπουργείο και τον αρμόδιο γενικό γραμματέα. Η Ηγουμενίτσα, η Καβάλα, η Αλεξανδρούπολη και η Κέρκυρα είναι τα πρώτα τέσσερα λιμάνια που θέλει να αξιοποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω υποπαραχωρήσεων επιμέρους δραστηριοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v