Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 14 2018

Σφηνάκια για Cenergy, Intertech και Καραμολέγκο

Σφηνάκια για Cenergy, Intertech και Καραμολέγκο

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Κύκλο εργασιών γύρω στα 76 εκατ. ευρώ (δηλαδή πολύ κοντά στην αντίστοιχη περυσινή επίδοση) αναμένει για φέτος η γνωστή αρτοβιομηχανία, που ελέγχει το 46,5% της αγοράς συσκευασμένου ψωμιού.

Η εισηγμένη σχεδιάζει επενδύσεις στον χώρο των logistics, ενώ θα συνεχίσει και του χρόνου την προσαρμογή της στο μέτωπο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού, δίνοντας έμφαση στον χώρο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης (e-invoicing), με τη συνδρομή της Retail Link.

 

CENERGY: Σαφής ικανοποίηση επικρατεί στον Όμιλο Cenergy, μετά την ανάληψη συμβάσεων καλωδίων στην περιοχή του Ρίου-Αντιρρίου.

Όχι μόνο για το καθόλου ευκαταφρόνητο ύψος της όλης δουλειάς (47 εκατ. ευρώ) αλλά και για το ότι το έργο των υποβρύχιων καλωδίων 400 κV αποτελεί ορόσημο για τον εισηγμένο όμιλο. Ειδικότερα, θα αποτελέσει πειστικό reference για την ανάληψη και άλλων συμβάσεων στον χώρο των υποβρύχιων καλωδίων υπερυψηλής τάσης.

 

INTERTECH: Ήδη το πρώτο σκέλος του χθεσινού σχολίου του «Χαμαιλέοντα» για την Intertech επιβεβαιώθηκε.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η εισηγμένη εταιρεία αναφέρεται σε επικείμενη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών (αρχικά reverse split 2:1 και στη συνέχεια ΑΜΚ 1ν/2π προς 0,50 ευρώ).

Τώρα, για το κατά πόσο μέτοχος μειοψηφίας -μέσω της διαδικασίας της ΑΜΚ- θα αυξήσει σημαντικά το ποσοστό συμμετοχής του στην εισηγμένη, μειώνοντας αντίστοιχα τη θέση του κ. Δημήτρη Κοντομηνά (κατέχει το 48,5%), θα φανεί στο μέλλον.

Πάντως, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε δει μειώσεις θέσεων του γνωστού επιχειρηματία σε διάφορα μέτωπα (μεταξύ αυτών και στην τηλεόραση του Alpha).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v