Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 21 2019

Οι νέες «καμπάνες» στη Folli Follie και το πόρισμα Attica Bank για Καλογρίτσα

Οι νέες «καμπάνες» στη Folli Follie και το πόρισμα Attica Bank για Καλογρίτσα

Folli Follie: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της Folli Follie αναμένεται την επόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, οπότε συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Για το θέμα και για την έκθεση ελέγχου που συντάχθηκε μετά  από τα σχετικά… μπρος-πίσω έχει έγκαιρα ενημερώσει η στήλη. Σήμερα επανέρχεται για να σημειώσει ότι η απόφαση που θα εκδοθεί αφορά δύο σκέλη, αμφότερα για το 2016:

Το ένα άπτεται παρατυπιών οι οποίες έχουν εντοπιστεί στην οικονομική κατάσταση της συγκεκριμένης χρονιάς. Το δεύτερο σχετίζεται με κέρδη που αποκόμισαν βασικοί μέτοχοι από τις πωλήσεις τίτλων της Folli Follie που πραγματοποίησαν και από τις οποίες προκύπτει σημαντικό όφελος.

Τα παραπάνω, λένε οι πηγές της ΕΚ, αναμένεται να πείσουν ότι υπάρχει, μεταξύ άλλων, και θέμα χειραγώγησης της αγοράς, αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρa.

Ετσι, την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί νέος γύρος διοικητικών κυρώσεων σε σειρά φυσικών προσώπων, αλλά και να αποφασιστεί να σταλεί μηνυτήρια αναφορά (μαζί με τα πρακτικά του ΔΣ)  στον αρμόδιο εισαγγελέα…

Υ.Γ.: Η συνεδρίαση του ΔΣ της Κεφαλαιαγοράς ήταν προγραμματισμένη για αύριο 21 Φεβρουαρίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω έκτακτης υποχρέωσης ενός μέλους του.

 

Attica BankΔεν τελειώνουν οι πονοκέφαλοι για τη διοίκηση της Attica Βank καθώς σήμερα παραδίδεται στο Δ.Σ. το τελικό πόρισμα για τα δάνεια των περίπου 120 εκατ. ευρώ στον όμιλο Καλογρίτσα.

Δεν γνωρίζουμε αν και το σημερινό πόρισμα είναι εξίσου «εμπιστευτικό» με την προκαταρκτική έκθεση που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιέγραφε με μελανά χρώματα πώς εκτοξεύτηκαν τα δάνεια προς τον κατασκευαστικό όμιλο επί της προηγούμενης διοίκησης. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v