Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 12 2019

Η κούρσα των ΑΕΕΑΠ προς το ΧΑ και το επόμενο βήμα Συρμακέζη

Η κούρσα των ΑΕΕΑΠ προς το ΧΑ και το επόμενο βήμα Συρμακέζη

ΑΕΕΑΠ. Θα είναι η «Μπλε Κέδρος», της οικογένειας Ευμορφίδη (που ίδρυσε την Cocomat), η επόμενη ΑΕΕΑΠ που θα εισαχθεί στο χρηματιστήριο;

Η εταιρεία, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα με αφορμή το πολυώροφο ξενοδοχείο που κατασκευάζει στο Κουκάκι, διαθέτει περί τα 30 ακίνητα, αξίας άνω των 70 εκατ. ευρώ.

Στην αγορά ακινήτων ακούγεται πως έχει τεθεί ως στόχος η εισαγωγή στο Χ.Α. γύρω στο Πάσχα, αν και δεν έχουν εξαντληθεί τα χρονικά περιθώρια που ορίζει η νομοθεσία για τις ΑΕΕΑΠ.

Ενεργό ρόλο στη διοίκηση έχει κυρίως ο Μιχάλης Ευμορφίδης ενώ τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου έχει αναλάβει ο Στέλιος Αλεξίου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κεφαλαιαγοράς.

Οι υπόλοιπες ΑΕΕΑΠ, που έλαβαν άδεια τους τελευταίους μήνες, από την Orelina μέχρι τη νέα θυγατρική του ομίλου Φουρλή, δεν δείχνουν να βιάζονται.

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΥΡΜΑΚΕΖΗΣ. Στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών δραστηριοποιείται πλέον ο Σωτήρης Συρμακέζης, παλαίμαχο στέλεχος του τομέα ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) αρκετών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στη χώρα μας.

Μετά την αποχώρηση από την Praxia, ο Σ. Συρμακέζης προτίμησε να κινηθεί εκτός τραπεζικού κλάδου παρά τη σχετική φημολογία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v