Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 11 2019

Η αναπόφευκτη ανανέωση στην Κεφαλαιαγορά και η «υποβάθμιση»

Η αναπόφευκτη ανανέωση στην Κεφαλαιαγορά και η «υποβάθμιση»

Αναπόφευκτη φαίνεται πως είναι η ανανέωση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Στα μέσα Μαΐου, ο δεύτερος αντιπρόεδρος ΕΚ Ξενοφών Αυλωνίτης συμπληρώνει 10 χρόνια στη θέση αυτή και αναγκαστικά θα αποχωρήσει.

Ταυτόχρονα, τέλη Αυγούστου λήγουν οι θητείες του προέδρου Χαράλαμπου Γκότση και του α' αντιπροέδρου Νίκου Τρουλλινού της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ετσι, δημιουργούνται άλλα δύο εν δυνάμει κενά.

Την ίδια στιγμή, η δυσθυμία καλά κρατεί στους διαδρόμους της ΕΚ. Η πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Εποπτείας Αγορών καλείται να απαντήσει σήμερα εάν θα δεχθεί τα νέα της καθήκοντα (τμηματάρχης στη Διεύθυνση Μελετών της ΕΚ), μετά τη σχετική απόφαση του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η διαδικασία προβλέπει «υποβάθμιση» κατά ένα σκαλοπάτι, γι' αυτό και από Διευθύντρια μετατρέπεται σε τμηματάρχης (εάν τελικώς αποδεχθεί τη θέση). Ο λόγος, λένε οι πληροφορίες, είναι τα όσα… δεν έκανε στην υπόθεση του πορίσματος για τη Folli Follie.

ΥΓ: Ο σύλλογος εργαζομένων της ΕΚ, πάντως, επέδωσε πρόσφατα ψήφισμα στον κ. Γκότση, ζητώντας μεταξύ άλλων σαφείς απαντήσεις ως προς το αν τηρήθηκαν ακέραια όλες οι διαδικασίες...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v