Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 19 2019

Σφηνάκια για Alpha, Πλαίσιο και την προς Τσίπρα επιστολή

Σφηνάκια για Alpha, Πλαίσιο και την προς Τσίπρα επιστολή

ALPHA BANK: Προς τα τέλη του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν δύο διαγωνισμοί για την πώληση και τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων δανείων της τράπεζας.

Το project Neptune αφορά στην πώληση χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, τα οποία διαθέτουν εξασφαλίσεις επί ακινήτων. Σύμβουλος είναι η PwC.

Το project Orion αφορά σε τιτλοποίηση προβληματικών στεγαστικών δανείων. Σύμβουλοι οι Axia και Alantra.

 

ΠΛΑΙΣΙΟ: «Προ των πυλών» το εγχείρημα της επέκτασης της εισηγμένης εταιρείας Πλαίσιο στον χώρο των λευκών ηλεκτρικών συσκευών.

Την επόμενη εβδομάδα ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις μαζί με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Πέτρου Ράλλη.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (ΠΕΙΚ), ζητώντας του να αναπτύξει -πριν τις εκλογές- τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Μεταξύ αυτών, ζητήθηκαν απαντήσεις για το θα συνεχιστούν clawback και rebate, αν θα καταργηθούν οι κλειστοί προϋπολογισμοί του ΕΟΠΥΥ, αν οι δαπάνες υγείας θα αυξηθούν από το 5% στο 8% του ΑΕΠ, αν θα μειωθεί ο ΦΠΑ των κλινικών από το 24% στο 8% (μικρή επίπτωση στα δημόσια οικονομικά, καθώς ο ΕΟΠΥΥ είναι ο μεγαλύτερος πελάτης των κλινικών) και γενικότερα ποιος σχεδιάζεται να είναι ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στο σύστημα υγείας.

Να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση…

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v