Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 8 2019

Σφηνάκια για το project Mirror της ΕΤΕ και τα δάνεια του Κυπριώτη

Σφηνάκια για το project Mirror της ΕΤΕ και τα δάνεια του Κυπριώτη

ΕTE: Σε καλή τιμή, ακούγεται, ότι συμφώνησε να πωλήσει η Εθνική χαρτοφυλάκιο καταναλωτικών δανείων χωρίς εξασφαλίσεις (project Mirror).

Προτιμητέος επενδυτής αναδείχθηκε, όπως έγραψε το Euro2day.gr, η CarVal με τίμημα υψηλότερο του 7% της ονομαστικής αξίας του οφειλόμενου κεφαλαίου.

Αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, η Εθνική θα προχωρήσει σε αναστροφή πρόβλεψης, όπως έπραξε και με την πώληση του Earth ( καταναλωτικά χωρίς εξασφαλίσεις) στην Intrum.

Υ. Γ: Στελέχη της τράπεζας θα μεταβούν στο Λονδίνο μερικές ημέρες, μετά τις εκλογές, για συναντήσεις με επενδυτές, που θα κρίνουν αν η έκδοση Tier II διενεργηθεί ως τις 20 Ιουλίου ή μετατεθεί για Σεπτέμβριο.

 

Κυπριώτης: Μέσα στο μήνα ή το αργότερο τον Σεπτέμβριο αναμένουν Πειραιώς και Eurobank την έκδοση απόφασης επί της έφεσης, μετά την απόρριψη του αιτήματός τους, περί υπαγωγής του ξενοδοχειακού ομίλου Κυπριώτη σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Υπενθυμίζεται ότι η Eurobank ανέθεσε στην Axia Ventures να «τρέξει» διαγωνιστική διαδικασία ( project Calypso) για την πώληση των δανειακών απαιτήσεων της τράπεζας από τον όμιλο Κυπριώτη, ύψους 53,3 εκατ. ευρώ.

Ως ημερομηνία κατάθεσης μη δεσμευτικών προσφορών ορίστηκε η 17η Ιουλίου, ενώ οι δεσμευτικές προβλέπεται να κατατεθούν στα μέσα Αυγούστου.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v