Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 17 2019

Σφηνάκια για Aναπτυξιακό, ΟΠΑΠ και το «πακέτο» δανείων της PQH

Σφηνάκια για Aναπτυξιακό, ΟΠΑΠ και το «πακέτο» δανείων της PQH

ΟΠΑΠ: Το κόστος παρόχων πληροφορικής, μετά τον τερματισμό της σύμβασης με την Intralot και την αντικατάστασή της με νέα, προσγειώθηκε στα 14,8 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο από 25,2 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό.

Ο ορισμός της απαλλαγής… 

 

PQH-AEOLUS: Τουλάχιστον πέντε επενδυτές εντόπισε η στήλη να έχουν καταθέσει μη δεσμευτικές προσφορές για το χαρτοφυλάκιο δανείων χωρίς εξασφαλίσεις, που έχει βγάλει προς πώληση η PQH, που ασκεί τη διαχείριση των υπό εκκαθάριση τραπεζών.

Intrum, CarVal, B2Kapital, APS και Fortress, μεταξύ των διεκδικητών.

 

ANAΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: Ελεύθερα θα διαμορφώνονται οι τιμές παροχής πιστοποίησης των ιδιωτών ελεγκτών για επενδυτικά σχέδια που έχουν υπαχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους. Τα θέματα αυτά ρυθμίζονται με βάση τους κανόνες της αγοράς και συγκεκριμένα της προσφοράς και της ζήτησης, εξηγεί στη στήλη αρμόδιος παράγοντας, και για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει ειδική πρόβλεψη στο πολυνομοσχέδιο. 

Η ίδια πηγή προσθέτει ότι εκτιμά πως θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση αλλά και προσφορά. Διότι ποιος επιχειρηματίας δεν θέλει να πάρει γρήγορα τα χρήματά του. Επομένως, θα υπάρξει και προφορά, καθώς ανοίγει ένα νέο επαγγελματικό πεδίο στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v