Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 30 2019

Το Τάε Κβον Ντο, η παράκτια ζώνη και ποιοι ενδιαφέρονται

Το Τάε Κβον Ντο, η παράκτια ζώνη και ποιοι ενδιαφέρονται

Η λύση της μετατροπής του κλειστού σταδίου Τάε Κβον Ντο σε μητροπολιτικό συνεδριακό κέντρο για την Αθήνα επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς ολοκληρώνονται τα έργα μετατόπισης της παραλιακής. 

Πρόκειται για παλιά ιδέα που έπεσε στο τραπέζι από την επομένη των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, αλλά μέχρι τώρα δεν προχώρησε, λόγω του χαμηλού ενδιαφέροντος. 

Η δυναμική που αποκτά το παράκτιο μέτωπο της Αττικής, μετά την είσοδο του project στο Ελληνικό σε τροχιά επανεκκίνησης, δημιουργεί αισιοδοξία ότι, αυτή τη φορά, θα εκδηλωθεί ικανοποιητικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, κάποιοι από τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν το 2011 για το Τάε Κβον Ντο (Λασκαρίδης, Βασιλάκης) δηλώνουν έτοιμοι, όπως πληροφορείται η στήλη, να διεκδικήσουν την παραχώρηση εκμετάλλευσης. 

Σε περίπτωση, δε, που ο διαγωνισμός περιλαμβάνει και την παραχώρηση εκμετάλλευσης της παράκτιας ζώνης από το Τάε Κβον Ντο ως το ΣΕΦ, το ενδιαφέρον εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερο, καθώς θα δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθούν εμπορικές χρήσεις ήπιας μορφής. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προβλέπεται δυνατότητα ανάπτυξης μικρής μαρίνας

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v