Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 16 2019

Σφηνάκια για ΕΛΠΕ και ΔΕΠΑ, ΑΒΑΞ και Λάρκο

Σφηνάκια για ΕΛΠΕ και ΔΕΠΑ, ΑΒΑΞ και Λάρκο

ΕΛΠΕ - ΔΕΠΑ: Δεν προτίθεται να βγάλει προς πώληση το 35% που θα της ανήκει στη ΔΕΠΑ Εμπορίας η Ελληνικά Πετρέλαια.

Αντίθετα, είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί, μεταξύ των ενδιαφερομένων, για την απόκτηση του 65% της ΔΕΠΑ Εμπορίας, που θα πωλήσει το ΤΑΙΠΕΔ μέσω ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού. 

 

ΑΒΑΞ: Κύκλο εργασιών 200 εκατ. δολαρίων αναμένεται να εμφανίσουν στο β’ εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τη διοίκηση του κατασκευαστικού ομίλου, οι εταιρείες που εξαγοράστηκαν από την υπό ειδική εκκαθάριση JP Overseas στην περιοχή του Περσικού Κόλπου.

Οι εν λόγω εταιρείες ενοποιήθηκαν περίπου για ένα μήνα (Ιούνιος) στις οικονομικές καταστάσεις α’ εξαμήνου.

 

ΛΑΡΚΟ: Πραγματικά στη ΔΕΗ έχουν χάσει τον λογαριασμό με το πόσες φορές η βιομηχανία ΛΑΡΚΟ τους κηρύσσει στάση πληρωμών. Κι όπως πληροφορείται η στήλη, η επί της ουσίας χρεοκοπημένη κρατική επιχείρηση δεν κατάφερε να φανεί συνεπής στην πληρωμή της δόσης του Σεπτεμβρίου. Σχετική ενημέρωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε και στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της δημόσιας εταιρείας ηλεκτρισμού.

Όπως μαθαίνουμε, τα συνολικά χρέη της ΛΑΡΚΟ προς τη ΔEΗ (που ελέγχει και το 11,4% της εταιρείας) ανέρχονται πια στα 310 εκατ. ευρώ και η πρόθεση της διοίκησης είναι η νέα στάση πληρωμών να αντιμετωπιστεί δεόντως.

Το θέμα είναι βέβαια πότε θα ληφθούν οι αποφάσεις για την τύχη της κρατικής νικελοβιομηχανίας...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v