Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 17 2019

Ο Βακκάκης, το Ελληνικό και η… βαρεμάρα!

Ο Βακκάκης, το Ελληνικό και η… βαρεμάρα!

Με το γνωστό του αιχμηρό ύφος, ο CEO και βασικός μέτοχος της Jumbo Απόστολος Βακκάκης -στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης με τους θεσμικούς επενδυτές- σχολίασε και το project του Ελληνικού, χαρακτηρίζοντας την όλη επένδυση «για υπομονετικούς».

Δήλωσε απερίφραστα ότι δεν έχει καμιά πρόθεση να εμπλακεί είτε εταιρικά είτε προσωπικά με το όλο ζήτημα, παρά την εθνική συστράτευση για στήριξη με κεφάλαια.

Ο κ. Βακκάκης απέδωσε την «κάθετη άρνησή» του, στη «βαρεμάρα» του να περιμένει εγκρίσεις και διαδικασίες, αποδίδοντας μάλιστα την «απόσυρση» Αράβων και Κινέζων (αρχικών ενδιαφερομένων για την επένδυση) σ’ αυτήν ακριβώς τη χρονοτριβή. «Τέλη Αυγούστου δεν υπήρξε υπόσχεση πως η όλη υπόθεση θα έχει τελειώσει;» ανάφερε, χρησιμοποιώντας τη ρητορική ερώτηση για να υπογραμμίσει τη θέση του.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Βακκάκης σημείωσε πως μια επένδυση για να είναι «ευχάριστη στην πραγματικότητα, πρέπει να είναι συγκλονιστική στα χαρτιά…». Πρόσθεσε ότι κατά την εκτίμησή του, το καζίνο μπορεί να γίνει πράξη, αλλά ο σχεδιασμός της υπόλοιπης επένδυσης και της ολοκλήρωσής της δεν είναι μια εύκολη υπόθεση…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v