Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 9 2019

Τα ακίνητα που πωλούν Alpha και Bain και τα κέρδη της ΕΤΕ

Τα ακίνητα που πωλούν Alpha και Bain και τα κέρδη της ΕΤΕ

Alpha Bank- South Polis: Προχωρά ο διαγωνισμός για την πώληση από την τράπεζα της ΑΕΠ Αττικής ΙΙ A.E. Έχουν κατατεθεί μη δεσμευτικές προσφορές και έχουν επιλεγεί οι επενδυτές που πέρασαν στη β φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΠ Αττικής ΙΙ έχει στην κατοχή της οικόπεδο συνολικής έκτασης 16,8 στρεμμάτων, πάνω στο οποίο έχει ανεγερθεί το εμπορικό κέντρο South Polis στο Π. Φάληρο καθώς και κτήριο 10,8 χιλ. τ.μ. με περίπου 600 θέσεις στάθμευσης.

Οι χώροι του κτηρίου είναι μισθωμένοι στις εταιρείες Village Roadshow Ελλάς και Jumbo. Τέλος, κατέχει οριζόντια ιδιοκτησία στο ίδιο συγκρότημα, συνολικής επιφάνειας 910 τ.μ , η οποία είναι μισθωμένη στις Arrow Shipping Hellas και D.V.B Bank.

 

Bain: Δεσμευτικές προσφορές για πέντε- έξι επαγγελματικά ακίνητα, που αποτελούν εξασφαλίσεις δανείων του χαρτοφυλακίου Amoeba, έχει δεχθεί η Bain.

Το σημαντικότερο εξ αυτών είναι το κτήριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της PricewaterhouseCoopers.

 

ΕΤΕ- Ακίνητα: Με μικρά κέρδη ( σ.σ. ελαφρώς υψηλότερα των 10 εκατ. ευρώ) πώλησε τα δύο ακίνητα επί της Λ. Συγγρού (Odeon) και της οδού Μιχαλακοπούλου (πρώην γραφεία ΔΟΛ) η τράπεζα.

Το τίμημα ήταν- ισόποσα- μεγαλύτερο της καθαρής λογιστικής αξίας των καταγγελμένων δανείων.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v