Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 23 2020

Folli Follie: Περιμένουν στο... ακουστικό τους οι ομολογιούχοι

Folli Follie: Περιμένουν στο... ακουστικό τους οι ομολογιούχοι

Αν και κανείς πια δεν ελπίζει στο σώσιμο και στην εξυγίανση της Folli Follie, θα περίμενε ότι τα -αδέσμευτα από την οικογένεια Κουτσολιούτσου- μέλη της διοίκησής της έχουν τουλάχιστον ίδιον συμφέρον να προχωρήσουν την όποια συμφωνία με τους ομολογιούχους πιστωτές της εταιρείας.

Από τις 26 Νοεμβρίου, όμως, οπότε επισήμως η εταιρεία δημοσίευσε την προκαταρκτική συμφωνία με τους πιστωτές της, η οποία στην ουσία έχει μικρές διαφορές από εκείνη που είχε παρουσιάσει τον Φεβρουάριο του 2019 (!) έως και σήμερα δεν έχει γίνει η παραμικρή πρόοδος.

Πηγές της Folli Follie ενημέρωναν τη στήλη στις 10 Ιανουαρίου πως εστάλη το τελικό draft στους ομολογιούχους. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, μερίδα ομολογιούχων που ασφαλώς συμμετέχει στο ad hoc group που συναίνεσε στην προκαταρκτική συμφωνία δηλώνει… άγνοια.

Αντιθέτως, εκφράζει τον εκνευρισμό της τόσο για την καθυστέρηση όσο και για το γεγονός του ότι αρμόδια στελέχη με ενεργό ρόλο στη διαπραγμάτευση και πρόσωπα ευθύνης δεν απαντούν καν στα e-mails και στις κλήσεις….

H στήλη, δε, μεταφέρει την απορία τους: Αφού ο Τζώρτζης «έφυγε», γιατί συνεχίζεται το παιχνίδι των καθυστερήσεων;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v