Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 8 2020

Η εφεδρεία ρευστότητας της ΔΕΗ και το αίτημα Euromedica 

Η εφεδρεία ρευστότητας της ΔΕΗ και το αίτημα Euromedica

ΔΕH-ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ: Σε κατάσταση εφεδρείας διατηρεί η ΔΕΗ το project τιτλοποίησης δύο χαρτοφυλακίων με απαιτήσεις (ένα με καθυστέρηση ως 90 ημερών΅και ένα με υπερήμερες). Η προεργασία έχει ολοκληρωθεί και ο διαγωνισμός ενδέχεται να ξεκινήσει εντός του καλοκαιριού

Αν δεν επιδεινωθούν τα επίπεδα ρευστότητας, η διαδικασία μπορεί να μετατεθεί για αργότερα, με την ελπίδα ότι θα επικρατούν καλύτερες συνθήκες.  

 

EUROMEDICA: Αίτηση εξυγίανσης σε συμφωνία με τους πιστωτές της κατέθεσε η θυγατρική της Euromedica, Γενική Κλινική Δωδεκανήσου ΑΕ, με βάση το άρθρο 106β.

Η Healthcare Investors (σ.σ. Farallon), στρατηγικός επενδυτής της εν λόγω εταιρείας, αναμένεται να επενδύσει συνολικό ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ήδη εκπονηθεί και υποβληθεί business plan, που θα επιτρέψει την απρόσκοπτη λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρείας, χωρίς καμία επίπτωση στις θέσεις εργασίας.

Η διαδικασία εξυγίανσης και επίλυσης των εκκρεμοτήτων επισπεύστηκε χωρίς την ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων, λόγω της επί της αρχής συμφωνίας μεταξύ εταιρείας και πιστωτών. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v