Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 29 2020

Το υποσχόμενο deal της Ευρωπαϊκής Πίστης και η... ουρά

Το υποσχόμενο deal της Ευρωπαϊκής Πίστης και η... ουρά

Αίσθηση προκάλεσε στην αγορά η είδηση της Παρασκευής, που αφορούσε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Πίστης και του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠ.ΟΙΚ.).

Πρώτον, γιατί μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία φαίνεται πως σπάει μια καθιερωμένη σε πολλούς αντίληψη, που θέλει τις ασφαλιστικές εταιρείες και τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης να είναι κατ’ ανάγκη ανταγωνιστικά.

Και δεύτερον, επειδή η Ευρωπαϊκή Πίστη θα μπορέσει με τα υπάρχοντα αλλά και με νέα ασφαλιστικά προϊόντα να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα μεγάλο δυνητικό πελατολόγιο, αυτό των μελών του ΤΕΑ-ΥΠ.ΟΙΚ. (12.177 εργαζόμενοι στις 31/12/2019 συν τα μέλη των οικογενειών τους και με σημαντικά περιθώρια αύξησης στο μέλλον). 

Ειδικότερα, μέσω της εισηγμένης εταιρείας, το μεγαλύτερο ΤΕΑ της χώρας θα μπορεί να διαθέτει στα μέλη του όσα προϊόντα δεν μπορεί να τους προσφέρει το ίδιο. 

ΥΓ: Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνεργασίας θα αξιολογηθεί αναμφίβολα στο μέλλον, ωστόσο φημολογείται στην αγορά πως η συμφωνία αυτή πιθανόν να έχει και συνέχεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v