Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 2 2020

Τα μεγάλα ερωτήματα για το αύριο της MLS

Τα μεγάλα ερωτήματα για το αύριο της MLS

Μπορεί η δικαστική απόφαση για δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του κ. Γιάννη Καματάκη να μην αφορά άμεσα την MLS, πλην όμως έδωσε λαβή για ένα ακόμη κύμα αρνητικής δημοσιότητας γύρω από την εταιρεία και αυτό στη χειρότερη δυνατή χρονική συγκυρία.

«Πώς μια εταιρεία να βάλει τα προϊόντα της σε δίκτυα λιανικών πωλήσεων και πώς να προχωρήσει σε συνεργασίες στρατηγικού χαρακτήρα, όταν -ενίοτε άδικα- το ένα αρνητικό δημοσίευμα διαδέχεται το άλλο εδώ και τόσους μήνες;» αναρωτιέται γνωστός χρηματιστηριακός παράγοντας.

Το βασικό ζητούμενο για την «επόμενη μέρα» της ΜLS είναι το αν τελικά θα υπάρξει κάποιος που θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Θα είναι ένας από τους «στρατηγικούς συνεργάτες» με τους οποίους -σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Νάρκισσο Γεωργιάδη- συζητά η ΜLS; Θα πρόκειται για στρατηγικό επενδυτή που μέσα από μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών;

Το μόνο βέβαιο είναι πως όσο περνάει ο καιρός και όσο η αρνητική δημοσιότητα για την εταιρεία συνεχίζεται, η εξίσωση δυσκολεύει επικίνδυνα ακόμη και για τους «δυνατούς λύτες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v