Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 15 2020

Το χαρτοφυλάκιο Μπελλέ στο real estate και τα εγκαίνια Μητσοτάκη

Το χαρτοφυλάκιο Μπελλέ στο real estate και τα εγκαίνια Μητσοτάκη

Τη δεύτερη πολυκατοικία που κατασκεύασε στη Γλυφάδα, μέσω της εταιρείας του Sunnyland, «διαφήμιζε» χθες στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην ισχυρός άνδρας της Nηρέας Αριστείδης Μπελλές.

Η Sunnyland, εκτός από τις δύο πολυκατοικίες, διαθέτει σειρά ακινήτων μεταξύ των οποίων τριώροφη μονοκατοικία με κήπο και πισίνα στην καρδιά της Βούλας, οικοπεδικές εκτάσεις 30 στρεμμάτων με στόχο την κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων και 3 στρεμμάτων για ανέγερση κατοικιών, έκταση 22 στρεμμάτων σε λόφο με θέα στον κόλπο της Επιδαύρου για κατασκευή εξοχικών κατοικιών.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται διώροφη κατοικία με πισίνα, υπόγειο και δύο ακόμη ανεξάρτητες κατοικίες συνολικής έκτασης 650 τ.μ. σε συνολική έκταση 4,5 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα στην Ερμιόνη, έκταση τεσσάρων στρεμμάτων σε τέλεια τοποθεσία στον παραθαλάσσιο Καταρράκτη της Χίου, καθώς και προνομιακό οικόπεδο στη θέση Λουτρά του Δήμου Κύθνου, 1,200 τετραγωνικών μέτρων.

Οχι κι άσχημα...

 

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ. Σε προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο αλλά και σε στοίχημα για την κυβέρνησή του έχει αναγορεύσει ο πρωθυπουργός την εφαρμογή του masterplan για την απολιγνιτοποίηση και τη μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης σε νέο παραγωγικό μοντέλο.

Αυτό απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχθές σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην καθιερωμένη συνέντευξη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, τονίζοντας πως η απόφαση για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων είναι ειλημμένη για περιβαλλοντικούς αλλά και για οικονομικούς λόγους, αφού η ΔΕΗ ζημιώνεται με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρωθυπουργός, αφού περιέγραψε συνοπτικά μεγάλες επενδύσεις που έχουν προταθεί για την περιοχή και αυτές συμπεριλαμβάνονται στο masterplan, ανήγγειλε πως σύντομα θα επισκεφθεί τη Δ. Μακεδονία και θα εγκαινιάσει την έναρξη των εργασιών κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή. Με τον τρόπο αυτό, όπως είπε, θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Ως προς το ποια θα είναι αυτή η επένδυση για την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κόψει κορδέλα και μάλιστα σύντομα, όλα δείχνουν πως πρόκειται για φωτοβολταϊκό ισχύος 206 MW των ΕΛ.ΠΕ. στην Κοζάνη…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v