Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 5 2020

Τα αποκαλυπτήρια για ΔΕΗ και τα μηνύματα του CEO

Τα αποκαλυπτήρια για ΔΕΗ και τα μηνύματα του CEO

Φέτος η ΔΕΗ κλείνει 70 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε, οδηγώντας την εκβιομηχάνιση και τον εξηλεκτρισμό της χώρας, για δεκαετίες ολόκληρες.

Η δημόσια επιχείρηση γεννήθηκε μαζεύοντας ουσιαστικά υπό τη σκέπη της τις μικρές ανεξάρτητες εταιρείες ηλεκτρισμού και σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, μετά το τέλος του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, ταυτίστηκε με την ανάπτυξη της Ελλάδας.

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος και η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να συμβολίσει τη νέα σελίδα της με αλλαγή της εταιρικής ταυτότητάς της. Ήδη από το εμβληματικό κτίριο της οδού Χαλκοκονδύλη κατέβηκε το logo και το νέο θα αποκαλυφθεί σήμερα στις 19:30, στη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔEΗ Γιώργο Στάσση, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Όπως μαθαίνουμε, η επωνυμία «ΔEΗ» δεν θα πειραχτεί, παρά μόνο εικαστικά, καθώς ακόμη θεωρείται ισχυρό brand. Απ’ ό,τι μπορέσαμε να μάθουμε, τα κυρίαρχα χρώματα της εταιρικής ταυτότητας είναι το πορτοκαλί και το μπλε και φανερώνουν τη στροφή της εταιρε,ίας στις ΑΠΕ.

Οι ανακοινώσεις της διοίκησης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επικεντρωθούν στη νέα εμπορική πολιτική της εταιρείας. Καινούργια προγράμματα ρεύματος, φυσικού αερίου θα παρουσιαστούν και θα συνοδεύονται από την παροχή έξτρα υπηρεσιών, όπως για επισκευές κατοικιών. Επίσης θα ανακοινωθούν προγράμματα και υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης αλλά και εξοικονόμησης ενέργειας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Στάσσης θα αναφερθεί και στην επενδυτική στροφή της εταιρείας στις ΑΠΕ και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της.

Μένει να δούμε αν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στείλει και κάποιο μήνυμα στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ενεργειακό κόστος…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v