Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 13 2020

Το «λουκέτο» σε 41 καταστήματα της Εθνικής και το φλερτ CVC-Ντυνάν

Το «λουκέτο» σε 41 καταστήματα της Εθνικής και το φλερτ CVC-Ντυνάν

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ούτε ένα, ούτε δύο. Σαράντα ένα (41) καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη χώρα κλείνει η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του -ψηφιακού- μετασχηματισμού της.

Οι σχετικές ανακοινώσεις διενεργήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα με το νέο πρόγραμμα εθελουσίας, το οποίο παρέχει, άλλωστε, αυξημένα κίνητρα αποχώρησης για τους εργαζόμενους σε καταστήματα που κλείνουν.

Η αναγκαία, λόγω της προσαρμογής στις νέες συνθήκες, συρρίκνωση του δικτύου θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, με έναν ακόμη κύκλο «λουκέτων» σε καταστήματα.

 

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, τον τελευταίο καιρό, θα ακούσεις για τη CVC Capital Partners και τις σχεδιαζόμενες νέες επενδύσεις της στην Ελλάδα.

Λίγο το σίριαλ της διαπραγμάτευσης με την Εθνική Τράπεζα για την αγορά του 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής, λίγο οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τη MIG για τη Vivartia, στις οποίες εμπλέκονται και οι πιστώτριες τράπεζες του ομίλου τροφίμων, η CVC σηκώνει πολλή… σκόνη. 

Με την παραπάνω επιφύλαξη, η στήλη άκουσε και μεταφέρει την πληροφορία ότι η CVC ενδιαφέρεται -και- για το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, που ετοιμάζεται να βγάλει εκ νέου προς πώληση η Πειραιώς.

Παρότι η CVC κατέχει ηγετικό μερίδιο στην αγορά ιδιωτικών κλινικών του Λεκανοπεδίου Αττικής και η διεκδίκηση του Ερρίκος Ντυνάν θα προκαλούσε αντιδράσεις από ασφαλιστικές και κλινικές, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Υ.Γ. Στον προηγούμενο διαγωνισμό πώλησης του Ντυνάν, η CVC δεν είχε συμμετάσχει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v