Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 8 2021

Οι προσλήψεις στην Alpha Bank, οι... απουσίες του ΤΧΣ και οι βίλες του Αστέρα

Οι προσλήψεις στην Alpha Bank, οι... απουσίες του ΤΧΣ και οι βίλες του Αστέρα

ALPHA BANK: Η στήλη μαθαίνει ότι στην Alpha Bank επικρατεί ένας οργασμός κινητικότητας στελεχών με νέες προσθήκες από την αγορά. Όπως ακούγεται, σημαντικές αλλαγές με είσοδο νέου αίματος έρχονται στην ομάδα Καινοτομίας και Ανάπτυξης της τράπεζας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Σπύρος Φιλάρετος. Η προσθήκη με νέο στέλεχος μαθαίνουμε ότι θα ανακοινωθεί σύντομα, καθώς η διοίκηση της τράπεζας θεωρεί επιβεβλημένη την ενίσχυση της συγκεκριμένης ομάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η τράπεζα τρέχει με γοργούς ρυθμούς το πλάνο μετασχηματισμού, επικεφαλής του οποίου είναι η Αναστασία Σακελλαρίου και κάποια στιγμή θα παρουσιαστούν οι ολοκληρωμένες δράσεις.

 

ΤΧΣ: Στη διαδικτυακή γενική συνέλευση των μετόχων της Tράπεζας Πειραιώς συμμετείχαν και τα στελέχη του ΤΧΣ βασικού μετόχου, καθώς ελέγχει το 61,3% της τράπεζας. Το «παρών» -ψηφιακά πάντα- έδωσαν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Ξηρουχάκης, η Μαρίκα Φραγκάκη κ.ά. Το ντεσού της υπόθεσης είναι ότι δεν μετείχε κανένας από τα ξένα στελέχη του ΤΧΣ.

Γιατί, άραγε; Προφανώς θα είχαν άλλες δουλειές να κάνουν. Γιατί η στήλη δεν θέλει να πιστέψει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει από την απασχόλησή τους στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι οι μηνιαίες αποδοχές τους και οι διακοπές στην Ελλάδα.

Αλλωστε τώρα, λόγω Covid, δεν τις απολαμβάνουν.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Σε καλό δρόμο είναι η πώληση και άλλων κατοικιών στο συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης όπως πληροφορείται η στήλη. Το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να πουληθούν δύο ακόμη κατοικίες που διαπραγματεύεται γνωστή εφοπλιστική -και όχι μόνο- οικογένεια με έντονη επενδυτική δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα. Επίσης δεν λείπουν και οι συζητήσεις με Άραβες ενδιαφερόμενους για άλλες δυο-τρεις κατοικίες.

Βέβαια μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v