Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 30 2021

Ρελάνς από Alpha Bank στην τραπεζική ιδιωτών - Πόσοι φεύγουν με την εθελούσια της Πειραιώς

Ρελάνς από Alpha Bank στην τραπεζική ιδιωτών - Πόσοι φεύγουν με την εθελούσια της Πειραιώς

ΕΛΠΕ: Ο όμιλος προχώρησε σε αλλαγή της μεθόδου υπολογισμού των προβλέψεων για υποχρεώσεις από εκπομπές ρύπων από το Β' τρίμηνο.

Πλέον, αναγνωρίζει τη σχετική υποχρέωση μόνο στον βαθμό που οι συνολικές εκπομπές CO2 υπερβαίνουν τα δικαιώματα που η εταιρεία έχει στην κατοχή της, κατά το τέλος κάθε ενδιάμεσης περιόδου.

 

ALPHA BANK: Αλλάζει πλήρως το µοντέλο λειτουργίας της τραπεζικής ιδιωτών στην Alpha Bank, με βάση το πρόγραμμα μετασχηματισμού.

Η τράπεζα αλλάζει το μοντέλο από προϊοντοκεντρικό σε πελατοκεντρικό, τμηματοποιεί την πελατεία της και δημιουργεί εξατοµικευµένες προτάσεις (value propositions) για κάθε τμήμα.

Το µοντέλο εξυπηρέτησης και διανοµής θα απλουστευτεί, µε τη δημιουργία βασικών προϊόντων και υπηρεσιών (lean core), με στόχο την εξυπηρέτηση μέρους του πελατολογίου με χαμηλότερο κόστος, ενώ διευρύνεται η «βεντάλια» των προσφερόμενων ψηφιακά προϊόντων και υπηρεσιών.

Για παράδειγμα, συμβουλευτικές υπηρεσίες θα παρέχονται µέσω βίντεο, ενώ πωλήσεις θα πραγματοποιούνται µέσα από τα ψηφιακά κανάλια. Τέλος, κάποιες εργασίες θα µεταφερθούν από τα καταστήµατα σε κεντρικές υπηρεσίες, αυξάνοντας την αποδοτικότητα. Η υλοποίηση τέτοιων δράσεων πρώτης προτεραιότητας έχει ήδη ξεκινήσει πιλοτικά σε κάποια καταστήματα.

Υ.Γ.: Στόχο αποτελεί, επίσης, η δηµιουργία ενός ξεχωριστού ψηφιακού customer journey για όλους τους πελάτες.

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Στο 50% του στόχου έφτασε ο αριθμός των εργαζομένων του ομίλου Πειραιώς, που αποδέχθηκε τα κίνητρα πρόωρης αποχώρησης του τελευταίου προγράμματος εθελουσίας. Όπως αποκάλυψε ο Χαμαιλέων, περίπου 500 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, έναντι στόχου 1.000 περίπου εργαζομένων.

Το στοιχείο αναφέρεται στις οικονομικές καταστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v