Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 30 2023

H «κωλοτούμπα» της Ειρήνης Αγαπηδάκη και το βίντεο-έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

H «κωλοτούμπα» της Ειρήνης Αγαπηδάκη και το βίντεο-έκρηξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Αναδιπλώθηκε ταχέως η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη (φωτ.), στο θέμα της συνταγογράφησης των αντιγριπικών εμβολίων.

Με προχθεσινή της εγκύκλιο, είχε ορίσει πως η χορήγησή τους θα γίνεται με ιατρική συνταγή. Χθες ωστόσο, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως συνταγή θα απαιτείται μόνο για τα ειδικά εμβόλια, που αφορούν άτομα άνω των 65 ετών, ενώ τα συμβατικά θα χορηγούνται από τον Νοέμβριο απ ευθείας από τα φαρμακεία.

Μεταξύ του προχθές και της χθεσινής «κωλοτούμπας» μεσολάβησε, μεταξύ πολλών άλλων αντιδράσεων υποθέτουμε (ξέρουμε σίγουρα για τους φαρμακοποιούς) εκρηκτικό βίντεο (story) που ανάρτησε χθες στα social media, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ολίγον… έξαλλη κατάσταση.

Με σκληρές φράσεις, χαρακτηρισμούς που δεν ακούγονται από δημόσια πρόσωπα και βαριές κατηγορίες ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ εγκαλεί την αναπληρώτρια υπουργό για τη χθεσινή της εγκύκλιο: «Γιατί πρέπει να πηγαίνει ο ασθενής και να δίνει 50 ευρώ στον γιατρό για κάτι που μπορεί να πάρει απ' ευθείας από το φαρμακείο με 10 ευρώ, χωρίς να υπάρχει κανένα όφελος για το Κράτος;», διερωτάται και τονίζει: «Το φέρνω με 9 ευρώ (σ.σ. το εμβόλιο) και μπαίνω μέσα. Θέλεις, δηλαδή, εκτός από τα 9 ευρώ που θα πάει να δώσει στον φαρμακοποιό, να δώσει το εικοσάρικο, πενηντάρικο, κατοστάρικο στον γιατρό και να ταλαιπωρηθεί περιμένοντας στην ουρά; Εξήγησε στον ελληνικό λαό γιατί το κάνεις».

Σε επιθετικό τόνο, ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρει πως «το μόνο που μού πάει στο μυαλό είναι ότι έχεις πληρωθεί, όπως είχες πληρωθεί και από τις άλλες εταιρείες, για να κάνεις τις διατριβές σου. Του χρόνου, να πας να το πάρεις με 50 ευρώ μέσω του ΙΦΕΤ, που το έχετε κάνει μαγαζάκι και εξήγησε στον ελληνικό λαό γιατί δεν θα έχει».

Αφήνει αιχμές και για τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια, λέγοντας: «Γιατί κάποιος πιο πάνω δεν της λέει ρε μ… τι κάνεις;. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Όταν η κυβέρνησή σας με παρακαλούσε να σας τα φέρω, παρόλο που χάνω, το έκανα για τον Έλληνα και εσύ θέλεις τώρα να τα βάλω όλα στον κ… μου»;

Υ.Γ. Περιέργως για τα παραπάνω καμία αντίδραση δεν εντοπίσαμε από την κυβέρνηση αλλά και την ίδια την κα Αγαπηδάκη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v